Bestellen: Het Reizende Verhaal

Uniek...
Wil jij jouw eigen boek schrijven met jou en je vrienden? Dat kan met Het Reizende Verhaal. Jullie verhalen vereeuwigd in je boekenkast!

Het doorgeef/starterpakket van Het Reizende Verhaal laat jij door je door je vriendengroep circuleren. Je hoeft dit pakket maar 1 keer te bestellen.
Dit doorgeef/starterpakket is slechts 24,95.

Met vrienden schrijf je een blijvende herinnering voor een bruidspaar met leuke anekdotes of smeuige verhalen; een onvergetelijk cadeau.

Het Reizende Verhaal is net als wijn naarmate de tijd verstrijkt

Daarmee kan iedereen zijn verhaal toevoegen, zo kun je bijv. samen aan 1 verhaallijn schrijven. Een "detective" waar iedereen zijn hoofdstuk schrijft? Of schijf jij jouw autobiografie, anekdote of roman. Iedereen voegt zijn verhaal toe met het doorgeef/starterpakket. Zelfs het eerste kookboek is geschreven met zijn allen! Zoveel mogelijkheden met Het Reizende Verhaal, heel Nederland schrijft.

Nadat jij geschreven hebt, geef je dat hele pakket inclusief cd-rom weer door. Daarna schrijft de volgende schrijver zijn verhaal en vervolgens geeft hij het pakket weer door, zo ontstaat jullie boek.

Dit boek geeft Het Reizende Verhaal voor je uit, zo krijg jij een echt boek met verhalen van jou en je vrienden in je boekenkast. Wie wil dat nou niet!

Bestel Het Reizende Verhaal:
bestel@hetreizendeverhaal.nl
 

Hoe bestel ik Het Reizende Verhaal
Bestellen is makkelijk. Door dit formulier in te vullen en te verzenden, en het bedrag over te maken op bankrekening
Het Reizende Verhaal Nederland
108016498 Boekel
Rabobank
ter attentie van Het Reizende Verhaal Nederland.
Wordt Het Reizende Verhaal besteld.
Voornaam
Achternaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Geboorte datum (dd mm yyyy) - -
E-mail adres
Telefoon nr
Ja, ik wil graag Het Reizende Verhaal ontvangen en ik maak 24,95 * over naar Het Reizende Verhaal Nederland.
Ja, ik ga accoord met de algemene voorwaarden die ik hier kan lezen
 
*(exclusief portokosten) Het Reizende Verhaal brengt standaard € 3.70 in rekening voor het versturen van jouw pakket, dit is inclusief administratie kosten.

Wij nemen contact met je op zodra deze e-mail behandeld wordt.
Zodra het bedrag ontvangen is, stuurt Het Reizende Verhaal jouw eigen starterpakket op.

Het Reizende Verhaal is ook voor het goede doel, een gedeelte van jouw uiteindelijke boek is bestemd voor Het Goede Doel, waaruit jezelf kunt kiezen op www.hetreizendeverhaal.nl

Schrijf snel jouw verhaal en stem,